Podjetniška zavarovanja

Zavedamo se, koliko truda in dela je potrebno, da ustvarimo uspešno delujoče podjetje.

Vsako podjetje ima svoj življenjski cikel, vzpone in padce. Zato je zelo pomembno, da s sklenitvijo podjetniškega premoženjskega zavarovanja poskrbite, da bo vaše podjetje resnično varno.

Poskrbite, da bo vaše podjetje dolgoročno ustvarjalo dobiček in varna delovna mesta zaposlenim.

Dobro je vedeti

Ob sklenitvi zavarovanja vam poplava, požar, strela, potres, vlom in ostale nesreče, ki se lahko pripetijo vašemu premoženju ne bodo mogli več škodovati. Predstavljajte si, koliko težav in stroškov vam prihrani dobro zavarovanje vašega premoženja v podjetju.

Zagotavljamo vam optimalen obseg kritja.

Če še nimate sklenjenega podjetniškega premoženjskega zavarovanja ali pa je nezadostno (prenizka zavarovalna vsota ali nepopolno kritje zavarovalnih rizikov), vas lahko poleg vseh stroškov nadomestitve uničenih delov (stavbe, opreme ali zalog), doleti tudi šomažna škoda oziroma zastoj dela. Do tega lahko pride, zaradi nastale materialne škode poslovnih prostorov, ki jih določen čas ne boste mogli uporabljati. Posledično boste ustvarili precej manj prometa in prišlo bo do zastoja dela, proti katerem se lahko prav tako zavarujete. Poleg vsega neljubega bi morali pomisliti tudi na to, kako bi poplačali obveznosti vašega podjetja, zaposlenim pa zagotovili redno mesečno plačilo, do katerega so upravičeni.

Sklenitev podjetniškega premoženjskega zavarovanja je zagotovo več kot pametna odločitev.

V kolikor ste se našli med branjem teh vrstic in bi želeli poskrbeti za varnost vašega podjetja, potem vas v podjetju Tribuna zavarovanja z veseljem pričakujemo.

Z vami smo že od leta 1995. Zaupa pa nam več kot 30.000 zadovoljnih strank. Zaupajte nam tudi vi.

Pri nas lahko sklenete zavarovanja naslednjih zavarovalnic:

Povpraševanje


Vas zanima informativni izračun za zavarovanje? Pošljite nam povpraševanje in potrudili se bomo, da vam pripravimo najugodnejšo ponudbo v najkrajšem možnem času.