Sponzoriramo športnike

Naše podjetje podpira slovenske športnike. Več o njih in njihovih uspehih, si lahko preberete spodaj.

Špela Rogelj

Špela Rogelj je mlada zelo uspešna slovenska smučarska skakalka. Svojo skakalno kariero je začela pri rosnih 8 letih na šestmetrski skakalnici. Treningi so dokaj hitro prešli iz “otroške zabave” v zelo resno treniranje. Treninge uspešno usklajuje s šolskimi in izven šolskimi obveznostmi. Njen trenutni rekord je 140 metrov, njeni najpomembnejši dosežki pa obsegajo eno 1. in pet 3. mest v svetovnem pokalu, odlične uspehe pa je dosegala že v mladinskem svetovnem prvenstvu. Leta 2014 je na olimpijskih igrah v Sočiju dosegla 26. mesto.


Andreja Leški

Andreja Leški zavzeto trenira judo že od malih nog. Pri 15 letih se je z namenom, da se bolj uveljavi v športnem svetu, iz rojstnega Kopra preselila v Ljubljano in nadaljevala kot članica Judo kluba Bežigrad. Že med kadetinjami je posegala po evropskih medaljah in med mladinkami dosegla 3. mesto na svetovnem prvenstvu. Ker je zelo zagrizena, se je njen potencial pokazal tudi med članicami, kjer konkurira najboljšim na svetu. S 15 medaljami svetovnega pokala, med tem kar 4 zmagami, 3. mestom na Mastersu 2021 in 5. mestom na evropskem prvenstvu je kvalificirana tudi za olimpijske igre v Tokiu.


Miha Zupan

24. oktobra v sezoni 2007/08 je Miha Zupan prvič zaigral na elitnem evropskem ligaškem tekmovanju (Evroliga) in se s tem zapisal v zgodovino kot prvi gluhi igralec, ki je nastopil na tovrstnem tekmovanju.

Leta 2010 je Deaflympics Miha razglasil za najboljšega gluhega športnika leta na svetu. Isto leto je prejel še Bloudkovo nagrado za pomemben tekmovalni dosežek v športu. Leta 2015 pa še priznanje Jabolko navdiha, za katerega ga je predlagal in mu ga podelil predsednik države Borut Pahor. Miha je leta 2016 organiziral prvi mednarodni košarkarski kamp Miha Zupan 2016, ki so se ga udeležili igralci iz petih držav. http://mihazupan.org/